236 χιλιάδες ευρώ για τη διαπλάτυνση μιας γέφυρας στην θέση «Βρύση» Τανάγρας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στη διαπλάτυνση της γέφυρας στη θέση «Βρύση» της Τ.Κ. Τανάγρας του Δήμου Τανάγρας, προϋπολογισμού 236.634,90 €, προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό και τον Δήμαρχο Τανάγρας, κ. Βασίλη Περγάλια.

gefira_thesi_vrisi_tanagra

Η υφιστάμενη γέφυρα βρίσκεται στην επαρχιακή οδό που ενώνει την Τανάγρα με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, σε απόσταση περίπου 700 μ. από την κεντρική διασταύρωση του οικισμού  (προς Άρμα και προς κέντρο) και στο συγκεκριμένο σημείο παρουσιάζει απότομη επικίνδυνη καμπύλη, που την καθιστούν επικίνδυνη για ατυχήματα, ιδιαίτερα την νύχτα.

«Διαπλατύνουμε μια γέφυρα με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και κακή γεωμετρία. Σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας, προσφέρουμε οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή άνεση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, κ. Βασίλης Περγάλιας δήλωσε: «Με το έργο αυτό συμβάλλουμε στην ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών, σε ένα σημείο που χρήζει άμεσης βελτίωσης. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον κ. Σπανό  για τη συμβολή τους στην προώθηση του έργου αυτού.»

Πηγή για το άρθρο : eviathema.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s