Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νίκου Παπαϊωάννου για τον Δήμο Τανάγρας

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Συνδημότισσες και Συνδημότες του Δήμου Τανάγρας,

με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως επικεφαλής συνδυασμού για τον Δήμο Τανάγρας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Στην απόφασή μου αυτή οδηγήθηκα με γνώμονα την αγάπη, την ανησυχία, την ευθύνη και το όραμα για τον τόπο μας.

Ένας τόπος που γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι και που σκοπεύω να υπηρετώ πάντα, με μοναδικό σκοπό να είναι ένας τόπος ανθρώπινος και ελκυστικός για τα παιδιά και τα εγγόνια μας, ένας τόπος που οι νέοι μας θα θέλουν να δημιουργήσουν τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις τους.

Όσοι με γνωρίζετε ήδη ξέρετε ότι αντιλαμβάνομαι την ενασχόληση με τα κοινά ως προσφορά και όχι ως επάγγελμα.

Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος για τη χρονική συγκυρία της υποψηφιότητάς μου. Έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια τόσο στον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα, παρακολουθώντας στενά την πολιτική σκηνή του τόπου μας τα τελευταία χρόνια και έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, αισθάνομαι έτοιμος και πλήρης να προσφέρω στο κοινό καλό της περιοχής μας.

Είμαι πεπεισμένος ότι ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας στη διακυβέρνησή του. Είναι αναγκαίο να τολμήσουμε να πιστέψουμε στην ολιστική και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας.

Να αναδείξουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε χωριού μας.

Να αξιοποιήσουμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία, εθνικά και ευρωπαϊκά, και να παραδειγματιστούμε από άλλους δήμους που τα έχουν καταφέρει.

Στόχος μου είναι η δημιουργία ενός λειτουργικού δήμου, με υπηρεσίες που θα σέβονται τον πολίτη αλλά και με σαφή αναπτυξιακό προσανατολισμό.

Ο τόπος μας χρειάζεται και δικαιούται μια Νέα Δημοτική Αρχή, που θα την χαρακτηρίζει ο δυναμισμός και η υπευθυνότητα.

Μια Δημοτική Αρχή που θα αγκαλιάσει Όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες και θα έχει τη δυναμική ανατροπής του κλίματος της ακινησίας και της αδράνειας.

Δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για ενότητα και άμβλυνση των διαφορών με στόχο τη συμπόρευση όλων των πολιτών του δήμου μας.

Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους και χρειάζονται λύσεις.

Περιβαλλοντικά ζητήματα και αυθαιρεσίες, που φαίνεται να αφήνει πίσω της η σημερινή δημοτική αρχή, θα αντιμετωπιστούν σθεναρά και με αποφασιστικότητα, διορθώνοντας λάθη, αστοχίες και παραλείψεις.

Στον χρόνο που έχουμε μπροστά μας μέχρι τις εκλογές δηλώνω παρών στις πολιτικές εξελίξεις του δήμου.

Ζητώ τη συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου μας. Είμαι βέβαιος ότι η δυναμική, το μεράκι και η εργατικότητά μας είναι αρκετά για να σταθούμε απέναντι σε αποφάσεις που δεν ευνοούν την πορεία της περιοχής μας.

Παράλληλα, εργαζόμαστε σκληρά, ώστε να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα με υλοποιήσιμες και ρεαλιστικές προτάσεις για όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας.

Είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα η προσπάθειά μας αυτή θα πλαισιωθεί από άξιους συνεργάτες με διάθεση και ήθος, ικανούς να το κάνουν πράξη.

Ένας συνδυασμός Νίκης και Ελπίδας που θα αποτελέσει την πλέον αξιόπιστη επιλογή των ψηφοφόρων στις εκλογές για τον Δήμο Τανάγρας!

Σας καλώ να πλαισιώσετε, να στηρίξετε και να συμμετάσχετε από οποιαδήποτε θέση σε αυτήν την προσπάθεια.

Γιατί το Μέλλον ανήκει σε Όλους τους Δημότες!

Νίκος Παπαϊωάννου

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1971 στο Σχηματάρι, του Δήμου Τανάγρας όπου μεγάλωσα, κατοικώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά μέχρι και σήμερα.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο αθλητισμός αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, καθώς υπήρξα ποδοσφαιριστής και μετέπειτα προπονητής ποδοσφαίρου με πολλές διακρίσεις στον χώρο.

Η συνεισφορά μου στον αθλητισμό συνεχίστηκε με τη συμμετοχή μου στα διοικητικά συμβούλια των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης του Σχηματαρίου, στα οποία διετέλεσα πρόεδρος και γραμματέας.

Σε ηλικία 35 ετών εκλέχθηκα πρώτος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του τότε δημάρχου Σχηματαρίου, Γεωργίου Ευάγγελο, και διετέλεσα αντιδήμαρχος, πρόεδρος σχολικής επιτροπής και μέλος αρκετών επιτροπών του Δήμου.

Έχω εργαστεί σε προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ σήμερα εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και διευθύνω το αθλητικό βιωματικό πάρκο “Activepark”.

Είμαι παντρεμένος με την Ιφιγένεια Παπακωνσταντίνου και έχω 3 κόρες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s