Παράτησαν σκανδαλωδώς τον δρόμο…στη μέση!

Φρέζαραν το οδόστρωμα, ασφαλτόστρωσαν ένα μικρό κομμάτι του δρόμου πριν μήνες και το παράτησαν!

Αδιαφορία και ολιγωρία για το δρόμο Ερυθρές – Δερβενοχώρια από την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας…

Το οδόστρωμα είναι επικίνδυνο και έτοιμο να υποχωρήσει και οι ιθύνοντες παράτησαν το έργο στη μέση!

Να μας απαντήσουν γιατί ξεκίνησαν την ασφαλτόστρωση του δρόμου και τον παράτησαν φρεζαρισμένο!

Παράτησαν το δρόμο φρεζαρισμένο και ατέλειωτο!

Στα τέλη του Ιουνίου ξεκίνησε πυρετωδώς η επισκευή και ασφαλτόστρωση του δρόμου Ερυθρές – Δερβενοχώρια, μέχρι τα σύνορα των νομών Αττικής – Βοιωτίας (στο σημείο που ονομάζουμε «καταρράκτη»), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. Το οδόστρωμα φρεζαρίστηκε, γέμισε «δόντια» (ιδιαίτερα επιζήμια για τα ελαστικά των αυτοκινήτων) και ο δρόμος έγινε δύσβατος. Κάναμε υπομονή, δεδομένου ότι το συνεργείο εργαζόταν πυρετωδώς και υποθέσαμε ότι το αποτέλεσμα θα μας αποζημίωνε… Επί μάτην όμως!

«Καταρράκτης»: το σύνορο Αττικής – Βοιωτίας. Μέχρι εκεί φρεζάρισαν το οδόστρωμα και το παράτησαν για μήνες.

Το συνεργείο ασφαλτόστρωσε ένα μικρό κομμάτι του δρόμου (από το νεκροταφείο των Ερυθρών και κανα 2,3 χιλιόμετρα πιο πέρα) στις 7 Ιουλίου και μετά το παράτησε… Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα η εφημερίδα μας άρχισε να επικοινωνεί με ένα ατέλειωτο «κομπολόι» υπευθυνο-ανεύθυνων (που περισσεύουν στην Περιφέρεια Αττικής) χωρίς να βγάλει άκρη και να πάρει απαντήσεις για τίποτα επί της ουσίας. Μεσολάβησε ο «νεκρός» για την Ελλάδα Αύγουστος, όπου τα πάντα στη χώρα μας παραλύουν και ήρθε ο Σεπτέμβριος. Ο δρόμος παραμένει φρεζαρισμένος, με επικίνδυνα «δόντια», λακκούβες σαμάρια και παγίδες. Σε μερικά σημεία του δρόμου το οδόστρωμα έχει βουλιάξει, έχει υποχωρήσει και είναι πολύ επικίνδυνο να σπάσει με την πρώτη νεροποντή (είχε συμβεί στο παρελθόν για όποιον θυμάται)…

Σ’ αυτό το σημείο σταμάτησε το…έργο!

Η Περιφέρεια ασφαλτόστρωσε «όσα βλέπει η πεθερά» στην είσοδο των Ερυθρών και το υπόλοιπο κομμάτι που της αναλογεί το παράτησε στην τύχη του, άγνωστο με ποιο σκεπτικό, παρόλο που σε κάποιο σημείο της διαδρομής υπάρχει ευμεγέθης πινακίδα που αναγράφει την ανάθεση, τον ανάδοχο, το κόστος κλπ. Κάποιος πλήρωσε γι’ αυτό το έργο και κάποιος πληρώθηκε για να το εκτελέσει. Χάθηκε κάτι στην διαδρομή; Δόθηκαν τα χρήματα σε άλλο έργο και αδιαφόρησαν για το συγκεκριμένο με το σκεπτικό ότι είναι ένας συνοριακός δρόμος στα όρια της Αττικής που μπορεί εύκολα να ξεχαστεί; Όσοι τον διασχίζουν καθημερινά δεν τον ξεχνάνε (ο δρόμος αυτός χρησιμοποιείται καθημερινά από τους κατοίκους των Δερβενοχωρίων που πηγαίνουν στη Θήβα κυρίως, αλλά και από πολλούς άλλους οδηγούς) και περιμένουμε επίσημη απάντηση από την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Μάνδρας -Ειδυλλίας για το τι μέλλει γενέσθαι!

Στην είσοδο των Ερυθρών άψογη η άσφαλτος…μετά από 2 χιλιόμετρα το χάος!

7 Ιουλίου : Οι Πακιστανοί εργάζονταν πυρετωδώς και έριχναν άσφαλτο. Μετά σιωπή…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s