Αυτοσχέδια πίστα motocross σε πλαγιά της Πύλης, τα πρόστιμα, οι 300 του Λεωνίδα και όποιος έχει τη μύγα…μυγιάζεται

Έφοδο έκανε την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου (;) (η ενημέρωση ανέφερε Σάββατο, 19/12), η αστυνομία σε περιοχή της Πύλης, μετά το μνημείο του Στ. Μαλιάτση, μετά από καταγγελία ότι η πλαγιά ενός βουνού έχει μετατραπεί σε αυτοσχέδια πίστα αγώνων για μοτοσυκλέτες. Οι εκδρομείς – αθλητές – μοτοσυκλετιστές, που ήταν πολλοί (κάποιοι ανέφεραν ότι οι συμμετέχοντες ξεπερνούσαν τα 300 άτομα), τράπηκαν σε φυγή για να γλιτώσουν το πρόστιμο. Παρά τον πανικό που επικράτησε, η αστυνομία επέβαλε αρκετά πρόστιμα σε άτομα που είχαν αλλάξει νομό για να αθληθούν στις πλαγιές της όμορφης Πύλης μας σε μια χρονική περίοδο που η χώρα μας βρίσκεται σε αυστηρή καραντίνα.

Δεν αναφέρθηκε από την εφημερίδα ότι υπήρχε χρηματικό έπαθλο ή αν κάποιος διοργανωτής πληρωνόταν για το event, ούτε ότι κάποιος καταπάτησε δασική έκταση, ούτε ότι γινόταν εκεί κάτι κατ’ ανάγκη παράνομο, διότι ΠΟΤΕ δεν αναπαράγεται από τη ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ & του ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ μια είδηση αν δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Οι υπόλοιπες ανορθόγραφες και ασύντακτες παραφιλολογίες και οι χαριτωμένοι αστεϊσμοΐ με δείκτη ευφυίας λίαν επιεικώς 80 που έλαβαν – κατά άτοπο και ανεπίτρεπτο τρόπο – χώρα στα σχόλια ενός άρθρου της εφημερίδας για τη διασπορά του κορονοϊού στα Δερβενοχώρια από κάποιους που μυγιάστηκαν (δικαιολογημένα ή μη είναι αδιάφορο) είναι μακράν ανάξια περαιτέρω σχολιασμού…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s