Δωρεάν μαθήματα Ρωσικής Γλώσσας από το Δήμο Ασπροπύργου

Νικόλαος Μελετίου : Δήμαρχος με όραμα και επίγνωση της ευθύνης των καθηκόντων του, με αγάπη γι’ αυτό που κάνει, προσανατολισμένος στον πολιτισμό και την πρόοδο.

Ν. Μελετίου, Δήμαρχος Ασπροπύργου

Δήμος Ασπροπύργου : Δήμος με πραγματικές παροχές στους Δημότες του, με υπαλλήλους που αγωνίζονται για την προκοπή του τόπου τους και προωθούν προγράμματα που ωφελούν το κοινό με απόλυτη συναίσθηση του έργου τους. Δήμος – πρότυπο, από τον οποίο θα έπρεπε να παίρνουν μαθήματα όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας!

Για 7η χρονιά ο Δήμος Ασπροπύργου προσφέρει μαθήματα Ρωσικής Γλώσσας σε συνεργασία με τη Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα και το Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας, δίνοντας ένα ανεκτίμητο εφόδιο «ζωής» στους δημότες του. Πολλά μπράβο γι’ αυτό το εξαιρετικό και πρωτοποριακό εγχείρημα του Δημάρχου, κ. Μελετίου, του Δήμου και των ανθρώπων που το υλοποιούν!

Δελτίο Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Ασπρόπυργος, 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                             

ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                            ΠΡΟΣ:

Λεωφόρος Δημοκρατίας 141                                                – Τους Πολίτες του Ασπρόπυργου

193 00 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ                                                                                                        

                                                                                                  – Τα Μ.Μ.Ε.           

Τηλ.: 213 200 6529

Φαξ: 210 55 72 276

e-mail: grepikasp@aspropyrgos.gr

Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

Αρχίζουν οι εγγραφές για τα Τμήματα Εκμάθησης της
Ρώσικης Γλώσσας, του Δήμου Ασπροπύργου

  • Εγγραφές, από 1 ως 30 Σεπτεμβρίου 2020.

          Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, κ. Νικόλαος Μελετίου, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο πως, για έβδομη  (7η) συνεχόμενη χρονιά, θα λειτουργήσουν τα Τμήματα Εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας, για Μαθητές από οχτώ (8) ετών και άνω, αλλά και για ενήλικες.

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα, το οποίο παρακολουθούν, όχι μόνον Ασπροπύργιοι αλλά και μαθητές από όλη την Αττική, η άψογη συνεργασία, με το Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του κορυφαίου  Κρατικού Πανεπιστημίου του Μ.Β. Λομονόσοφ της Μόσχας (MGU), αποδεικνύουν ότι, η πρωτοβουλία του Δήμου, πριν από επτά (7) χρόνια, να ιδρύσει και να λειτουργήσει το Πρότυπο Σχολείο Εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας, με αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Σπουδών, όχι μόνο κάλυψε μια πραγματική αναγκαιότητα, με βάση και τις συνιστώσες του πληθυσμού της πόλης, αλλά έδωσε διέξοδο στις μορφωτικές αναζητήσεις πολλών ακόμη νέων και επαγγελματιών, από τον Ασπρόπυργο και όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Για τις εγγραφές, στο Πρόγραμμα της νέας Σχολικής Xρονιάς, 2020-2021, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, ηλεκτρονικά στην διεύθυνση tsoleridi.m@aspropyrgos.gr, από την 1η έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η αίτηση είναι αναρτημένη στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Ασπροπύργου στην κατηγορία Υπηρεσίες Δημοτών, https://www.dimosaspropyrgou.gr/ypiresies-dimoton/ .    

Πληροφορίες δίδονται και στα τηλέφωνα : 2132006514, 2132006542.

Τα Τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων, θα λειτουργήσουν, όπως πάντα, κάθε Σάββατο, στο Τρίτο (3ο) Γυμνάσιο Ασπροπύργου (Νίκης & Αθανασίου Τσίγκου).  Δεδομένου του ενδιαφέροντος που υπάρχει, από κάθε γωνιά της Αττικής, ο Δήμος υπογραμμίζει πως, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής και παρακολούθησης των μαθημάτων και σε μη Δημότες Ασπρόπυργου.

Τέλος, οι Εξετάσεις, για την απόκτηση αναγνωρισμένων, από το ΑΣΕΠ, Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας, θα γίνουν σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου Αθηνών, υπό την αιγίδα του κορυφαίου  Κρατικού Πανεπιστημίου του Μ.Β. Λομονόσοφ της Μόσχας (MGU).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

*ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ.
*ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s